The news is by your side.

Qeveria bën bilancin e ndërtesave të shkatërrura në Durrës dhe Tiranë. Ja shifrat!

Nga mbledhja e mëngjesit të sotëm, përveç shpalljes së gjendjes së jashtëzakonshme në Laç, pas Durrësit, Tiranës dhe Thumanës, qeveria ka bërë gjithashtu edhe bilancin e viktimave dhe dëmeve materiale deri tani. Deri në momentin e mbledhjes bilanci i viktimave ishte 48 persona, ndërkohë që më vonë një tjetër trup i pajetë është nxjerrë nga rrënojat.

Për sa i përket bilancit të dëmeve materiale, qeveria ka bërë me dije shifrat e mëposhtme:

Në Durrës:

  • 701 banesa të dëmtuara
  • 12 plotësisht të shkatërruara
  • 176 pallate të dëmtuar

Në Tiranë:

  • 15 banesa të shkatërruara
  • 239 banesa të dëmtuara
  • 8 pallate të pabanueshëm
  • 6 pallate të dëmtuar rëndë

Në Shijak:

  • 15 pallate të pabanueshëm

Leave A Reply

Your email address will not be published.