The news is by your side.

Përditësim/ Të dhënat e fundit mbi vdekshmërinë e koronavirusit

Të prekurit në total nga virusi COVD-19 anëembanë botës ka arritur në 111.645 raste ndërkohë që 62.683 pacientë janë shëruar nga sëmundja. Ndërkohë që fatalitetet me jetë njerëzish ka arritur në 3.884 (6% e rasteve) dhe 5.980  pacientë (13% e rasteve)janë në gjendje kritike për jetën dhe 39.098 janë me simptoma të moderuara.  Kina ka numrin më të madh të fataliteteve me 3.120 vdekje dhe ndiqen më pas nga Italia me 366 vdekje dhe Irani me 237 vdekje.  Ndërkohë alarmante duket shpejtësia me të cilën po përhapet në Spanjë ku vetëm sot ka patur 362 raste të reja dhe 9 vdekje.

Leave A Reply

Your email address will not be published.