The news is by your side.

Pamja unike e dy binjakeve ka mahnitur fotografët më të famshëm

Gjërat më të rralla nuk duhet të jenë shumëngjyrëshe që të jenë të paharrueshme. Kjo është provuar edhe një herë nga një çift binjakesh simpatike albino të cilat, siç rezulton, ka të ngjarë ta kthejnë botën e modës në anën e tyre në një të ardhme të afërt.

Njihuni me Lara dhe Mara Bawar. Vajzat janë në qendër të një projekti fotografik të quajtur “Lule të Rralla”, të cilin fotografi Vinicius Terranova zbuloi bukurinë e tyre unike.

Shanset që një fëmijë të lindë me albinizëm janë 1 në 17,000. Pra, është pothuajse e pamundur të imagjinohet sa e vogël është gjasa që dikush të lindë binjakë albino.

Me pamjen e tyre magjepsëse, nuk është çudi të kuptosh se këto vajza 11-vjeçare nga një familje e zakonshme braziliane kanë tërhequr interesin e fotografëve më të famshëm.

Leave A Reply

Your email address will not be published.