The news is by your side.
Browsing Tag

Teknologji

A e dini se?

Logoja e pare e Apple, ishte Isaac Newton nën një pemë, me një mollë mbi kokën e tij. Shtëpia e Bill Gates, u projektua duke përdorur një kompjuter Macintosh. 30…

Të pathënat e Skype

Skype u themelua në vitin 2003, nga dy sipërmarrës, Swede Nicklas dhe Janus Friis. Në vitin 2005, kompani u ble nga eBay për një shumë prej $2.6 miliardë. Në prill të…