The news is by your side.
Browsing Tag

mireqenie

Rritje apo indeksim i pensioneve?

Duke qenë se inflacioni është një fenomen i pashmangshëm është zgjedhur që norma rritëse e tij të mbahet nën kontroll dhe të “kurohen” efektet anësore të tij. Një nga efektet anësore të…