The news is by your side.
Browsing Tag

Amerike

Wall Street rrit fitimet

Rezervat e SHBA, u shitën të hënën, të ndihmuar nga aksionet e shitësve me pakicë në ditën më të madhe të blerjeve online të vitit dhe si aksionet e teknologjisë u rritën pasi morën një…