The news is by your side.

Apple ul çmimin e iPhone 11-të, shumë herë më i lirë sesa pritej

Produktet e Apple në përgjithësi nuk janë të lira. Gjithsesi pasi del në treg një produkt i ri nga Apple pritet që çmimi i produktit që la pas të ulet.

Apple ul çmimin e iPhone 11 në 599 dollarë pasi publikoi serinë e re të iPhone 12, dhe ky është lajmi më i mirë për adhuruesit e Iphone. Në të vërtetë, para se të shpallej seria iPhone 12, çmimi prej 699 dollarësh i iPhone 11 është tashmë më i miri për një smartphone të nivelit të lartë me një çip të fuqishëm dhe një aparat fotografik të shkëlqyeshëm, dhe veçanërisht një telefon që është pjesë e ekosistemit Apple. Pa dyshim, seria iPhone 12, e cila fillon me 699 dollarë me iPhone 12 Mini, vjen me një larmi të gjerë përmirësimesh.

Karakteristika kryesore për serinë iPhone 12 është lidhja 5G, të cilën Apple dhe industria e telekomunikacionit kanë premtuar për vite me radhë për të sjellë shpejtësi në përdorime të ndryshme, thirrje, video me cilësi të lartë dhe një përvojë përgjithësisht më të shpejtë dhe më të mirë duke përdorur aplikacione që kërkojnë të dhëna. Por iPhone 11 është një iPhone me të vërtetë shumë i mirë që rekomandohet për çmimin e ri ekonomik prej 599 dollarësh.

Leave A Reply

Your email address will not be published.