The news is by your side.

Shoqata e Bankave dënon grabitjen me armë në aeroportin e Rinasit

Spiro Brumbulli, president i ķësaj shoqate e quan të rëndë ngjarjen e cila, sipas tij, ndodhi në zonë sigurie.

Ermonela Felaj, Kryetare i Komisionit Parlamentar të Sigurisë  kërkoi sot marrjen e masave për rritjen e sigurisë në aeroport duke rishikuar koncesionet për sigurinë e tij. Tre grabitës të armatosur ja dolën të marrin nga barku i aeroplanit një shumë prej 10 milion euro që po dërgohej  në Austri.

Kompania Austrian Airlines njoftoi sot se nuk ta kryej më këtë shërbim. Gjatë shkëmbimit të zjarrit mes policisë dhe grabitësve jashtë aeroportit një prej tyre mbeti i vrarë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.