The news is by your side.
Browsing Category

Opinion

Mendësia

Nga Rezart Prifti Është punë mendësie e gjitha kjo! Po sa e vështirë është tu shpjegosh njerëzve punën e mendësisë? Duke qenë se ne jemi mësuar përherë me premtime dhe me fjalë të

Turizmo katalizmo

Nga Rezart Prifti U mbyll dhe ky sezon veror si çdo vit me brekë nëpër këmbë. Në kërkim të shëllimit në brigjet tona nuk gjen dot njeri që ta bëj rehat këtë punë. Janë po të njëjtat

Armata e pashfrytëzuar

Nga Arbër Hitaj Para pak vitesh Qeveria spanjolle e ndodhur përballë një krize të rëndë ekonomike që solli rritjen e numrit të papunësisë, ndërrmori një qasje të re për të luftuar numrin

Nevoja për qasje të re në edukim

Nga Rezart Prifti/ Atlasi.al Në historinë e hershme Shqipëria ka qenë mes kulturës greke dhe asaj romake çka bëri që ajo vetë tëprodhonte shumë pak kulturë ose ta zbulonte shumë pak atë.