The news is by your side.
Browsing Category

Ndërkombëtare

Anulohet edhe Wimbledon 2020

Pas Lojërave Olimpike dhe Kampionatit Europian të futbollit, EURO 2020, tashmë edhe Turneu historik i Wimbledon nuk do të zhvillohet ne vitin 2020 për shkak të Coronavirusit. Wimbledon që