The news is by your side.
Browsing Category

Kryesore

Thomas Paine- “Common Sense”

Nga cikli: "Të mëdhenjtë e mendimit liberal!" Padyshim që listës me emrat e mëdhenj që formësuan Liberalizmin dhe dhanë kontribut të çmuar me idetë e mendimet e tyre, nuk kishte si t'i