The news is by your side.

Ish deputeti Salianji:”Rinasi tremb investitorët

“Lehtësia me të cilën grabitësit e armatosur hynë brenda pistës së Rinasit e realizuan planin e tyre për grabitjen e 10 milionë euro i tremb investitorët pasi ajo fare lehtë mund të ishte një akt terrorist”- thotë ish deputeti i PD Salianji. Sipas tij faji për mungesën e sigurisë në aeroportin e vetëm të vendin nuk mund të jetë vetëm i konçesionarit por edhe të paktën tre strukturave të shtetit shqiptar që nuk kanë kryer detyrën e tyre.

Ndërkaq deputetët e shumicës i quajnë problematike marrëveshjet me kompanitë konçesionare dhe kërkojnë rishikim të tyre.

Leave A Reply

Your email address will not be published.