The news is by your side.

Forcim i lekut në këmbimin valutor

Monedha e Eurozonës ka pësuar ditën e sotme një rënie prej 1.3 pikësh, duke shkaktuar gjithashtu edhe një tronditje për monedhat e tjera të huaja, të cilat janë shfuqizuar në mënyrë drastike nga monedhat vendase. CREDINS Bank bën me dije se si pasojë e kjo situate, monedha shqiptare blihet sot me 123 lekë dhe shitet me 124 lekë.
Dollari amerikan gjithashtu arrin sot në kuotën e 108.9 lekë, duke shënuar një rënie me 1 pikë, rënie që prek edhe Dollarin australian, i cili këmbehet në koutën e 77.5 pikë. Ndërsa për sa i përket Dollarit kanadez dhe Frangës Zvicerane arrijnë në koutën e 82 lekë dhe 108.5 lekë përkatësisht, vlera më të ulëta krahësuar me ditët e mëparshme.
Nga të gjitha monedhat e huaja, e ka pësuar sot Paundi Britanik, që arrin në kuotën e 142 lekëve duke u tkurrur me 1.5 pikë, pasoja këto të shkaktuara nga situata politike në vend dhe tensionet e Brexit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.